Sunday, 2 February 2014

TESTIMONI HERBA KETAT HERBA RAPAT MAHARANI

Awas kaum wanita sekalian..jangan baca entri ini dengan suami, kalau takut suami hari-hari mau..sebab, jika anda baca entri ni sampai habis, confirm suami suruh amal makan herba Maharani..

Ya!sudah 20 tahun herba Maharani membantu wanita kembali persis seperti anak dara..membantu wanita mengetatkan dan merapatkan faraj, menyelesaikan masalah keputihan, sengugut dan meningkatkan kesuburan wanita (membantu wanita untuk hamil)..

Herba Maharani didatangkan di dalam kotak baldu merah yang sangat exclusive..satu kotak besar mengandungi 6 kotak baldu merah..setiap kotak baldu merah, terdapat sebiji bola putih dimana di dalamnya mengandungi 50 biji pil herba Maharani..
------------------------------------------------------------------------
Tak perlu minum berbotol-botol jamu tetapi masih belum menampak kan hasil..mai cuba sekotak (12 hari - 1 bulan)..in sha Allah akan nmpak dan rasai perubahan..hey, ini produk bukan seminggu dua di pasaran lah..dah 20 tahun hokeh!!! mungkin tidak famous tetapi berkesan!!

Nak hilangkan apa??? Keputihan??? Senggugut?? Nak ketat rapat??? In sha Allah boleh..keremajaan dalaman bagi wanita lah u allsss..

Nak makan herba Maharani ni xpayah tutup hidung atau standby air milo kat sebelah..ngap je..xde bau memualkan..

Cara pengambilan Herba Maharani:

Jika period tidak tetap & menghadapi masalah ketidakselesaan (senggugut, keputiihan, sakit pinggang), anda perlu menguatkan badan terlebih dahulu.

1) Anda boleh mengambil Herba Maharani pada hari ke-6 period, 1 atau 2 biji bola kuning sehari & berterusan sehingga period yang seterusnya pada bulan depan.

2) Berhenti sementara sewaktu kedatangan haid & sambung balik mengikut cara yang sama pada bulan depan apabila darah haid sudah bersih.


3) Anda haruslah berhenti mengambil Maharani sewaktu kedatangan haid kerana badan sedang menyingkirkan darah pada masa ini & nutrien Maharani tidak dapt diserap dengan sepenuhnya.
cara-cara alternatif yang berikut disarankan:


1. Mengambil minimum 25 biji pil hitam sekali sehari


2. Minum lebih banyak air


3. Minum air garam sewaktu makan Maharani


4. Elakkan makanan goreng, makan bersifat sejuk seperti salad, buah tembikai dan teh (mengandungi kafein) semasa makan Maharani

klik sini untuk baca lanjut tentang herba Maharani..

TESTIMONI HERBA MAHARANI



'LIKE' page kami Elegante Fatale Sohobiz di facebook dan terima satu FREE GIFT dengan setiap pembelian!!!

Untuk PENGHANTRAN PERCUMA ke pintu rumah anda, sila hubungi kami yang berdekatan dengan anda:

Zura:  010-5136306 (Putrajaya/Klang/Shah Alam/Banting)
Jaja:  016-8702045 (Kota Kinabalu, Sabah)
Zana:  013-3059549 (Klang/Banting/Meru/Kapar)
Azera:  012-3066489 (Shah Alam)
Rose:  012-4655975 (Seremban)
Erny:  018-3139735 (Seremban)
Haslina: 010-4009492 (Senawang)
Hasma:  019-9178408 (Kuala Terengganu)
Ahlia:  010-7998296 (Kuala Penyu, Sabah)
Siti:  016-8702048 (Kuching, Sarawak)
Waina:  019-3305194 (Damansara/Petaling Jaya)
Izu:  0123574732 (Teluk Intan/Langkap/Bidor/Sungkai)

Sheena:016-8297972 (Sabah)

33 comments:

  1. Salam sis, herba ni boleh makan time berpantang ke?

    ReplyDelete
  2. Boleh..seelok2 nya ambil maharani selepas ank elok dari jaundis dan darah nifas sudah berkurangan

    ReplyDelete
  3. Buat ms ni sy takde agent di melaka

    ReplyDelete
  4. Mmg boleh mengetat kan,kurang kan keputihan yer sis?? Sbb saya anak 3 dah kurang rasa nafsu tu..

    ReplyDelete
  5. Maharani MEMBANTU mengurangkan keputihan dan mengetatkan otot faraj..kesan masih bergantung kpd individu especially gaya hidup dan amalan pemakanan

    ReplyDelete
  6. Anak menyusu boleh mkn ke....berapa kuantiti nk mkn

    ReplyDelete
  7. Boleh makan..kuantiti bergantung kepada badan individu..disyorkan 50biji sehari tetapi boleh dikurangkan kepada 25biji sehari mengikut keperluan dan ketahanan badan individu dgn jamu

    ReplyDelete
  8. Ada x testimoni pengguna yg mkn maharani utk meningkatkan saiz payudara?

    ReplyDelete
  9. Ada x testimoni pengguna yg mkn maharani utk meningkatkan saiz payudara?

    ReplyDelete
  10. ada..tp tak sesuai utk sy kongsi dgn sesiapa..sy perlu jg sensitivity pelanggan dan org awam..secara umumnya,peningkatan saiz payu dara bergantung kpd hormon..hormon stabil,saiz payu dara akan meningkat selari dgn badan secara natural..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la sy dok mcari produk yg bkaitan n mdtgkan hasil. Mcm2 da cuba 😥

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  11. in sha Allah..maharani mmg terkenal sejak zaman mak2 kita lg utk stabilkan hormon..org pempuan ni satu je,hormon stabil semua risiko mslh kesihatan dpt dikurangkn..hormon stabil,aset kewanitaan semua cantik,haid teratur,keputihan hilang,mudah dpt zuriat,kulit cantik..badan pun cantik

    ReplyDelete
  12. Pil maharani boleh mengurangksn keputihan dan mengharumkan vagina tak?

    ReplyDelete
  13. Membantu mengurangkan keputihan..bergantung kpd amalan kebersihan dan pemakanan sihat..bau pada vagina berpunca daripada jangkitan bakteria di kawasan vagina..haid dan keputihan adalah punca vagina (faraj) berbau..

    Guna pad wanita BIOSELEZA utk kebersihan menyeluruh..makan maharani utk menyelesaikan mslh keputihan..

    ReplyDelete
  14. Membantu mengurangkan keputihan..bergantung kpd amalan kebersihan dan pemakanan sihat..bau pada vagina berpunca daripada jangkitan bakteria di kawasan vagina..haid dan keputihan adalah punca vagina (faraj) berbau..

    Guna pad wanita BIOSELEZA utk kebersihan menyeluruh..makan maharani utk menyelesaikan mslh keputihan..

    ReplyDelete
  15. Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
    Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
    Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
    Wanita cantik bermula dari diri :)

    [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. takde agent buat ms ini di sana..pos cuma rm5

      Delete
  17. sy berumur 27tahun. baru kawen 4 bulan. dah 2 tahun tak period2 sejak berat badan naik. bidan ckp sy takda telur. bole ke sy hamil? sy tak berapa paham takda telur tu bole hamil or tak boleh hamil lgsung. sesuai ke sy cuba maharani ni?

    ReplyDelete
  18. lebih baik puan dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu tentang mslh puan..

    ReplyDelete
  19. sama shj cara makan..kuantiti berbeza mengikut kesesuaian..umur,cara hidup..org yg dah berkahwin mungkin perlukan dos lebih tinggi drpd yg belom berkahwin..yg berusia memerlukan dos yg lebih tinggi drpd remaja..maksimum 50 biji pil sehari..minimum 15 biji..

    ReplyDelete
  20. salam,
    saya nak tanya saya ada makan maharani dah habis 1 kotak..
    alhamdulillah sy makan ok perut pn jadi kempis.tapi pas saya stop makan pas sebulan saya datang bulan mcm biasa tapi yang pelik hari kelapan ada keluar macam darah n macam ada selaput2 tisu n darah ketul tapi kecik2 bila dia cium tak berbaru hanyer.benda tu keluar dalam masa 1minggu campur datang bulan jadi 2 minggu.lepas bersih 1monggu saya datang bulan lagi normal mcm biasa 1minggu saja.bulan ne kes tu berulang semula.sy datang bulan 1 hari bulan pas seminggu benda tu datang balik keluar benda yang sama macam selaput darah lendir2 warna je merah tetapi tak berbau hanyer.selama 1minggu jugak benda tu belum kering semalam saya start datang bulan semula maknanya dari 1 nov sampai sekarang saya tak habis lg badan rasa ok je xde rasa lemah pulak.apa pendapat sis ada tak cust sis ada pengalaman macam saya.terima kasih

    ReplyDelete